Crystal & Flowers: een ‘schitterend’ bloemenevenement

 

Goed nieuws ! In 2018 trekt Fleuramour maar liefst drie keer door het land. De allereerste keer van 20 tot en met 22 april, voor de eerste editie van Crystal & Flowers in Seraing. Bloemen spelen daarbij de hoofdrol in de fonkelende wereld van het kristal van Val Saint Lambert.

 

Na het zoveelste succes van Fleuramour en Winter Moments with Flowers kon een extra editie niet uitblijven. En ziedaar: Crystal & Flowers is geboren ! Verwacht je in volle lente aan betoverende bloemencreaties van nationale en internationale bloemstylisten. Bewonder daarnaast de unieke, zuivere kristallen van Val Saint Lambert.

 

THEMA: NEXT GENERATION

Het thema van de allereerste editie van Fleuramour – Crystal & Flowers luidt veelbelovend ‘Next Generation’, een garantie op vooruitstrevende bloemencreaties.

 

DIT MAG JE AL VERWACHTEN

  • * Lentekriebels zullen jou meteen bekruipen bij aankomst aan het kasteel van Val Saint Lambert. Je wordt begroet door een kleurrijke erehaag van tulpen (de nieuwste in hun soort !)
  • * Overal waar je komt (het kasteel, de abdij, de tuin,…) aanschouw je een betoverende bloemenpracht dankzij het werk van binnen- en buitenlandse bloemstylisten.
  • * Geef jouw ogen de kost aan het fonkelende kristal, puur in zijn eenvoud of in combinatie met bloemencreaties.
  • * Wandel onder een tunnel van bloemen : een unieke belevenis die jou wordt geboden door de jonge Belg Sören Van Laer.
  • * Vergeet zeker ook niet omhoog te kijken in de abdij, naar de majestueuze florale luchters van de Italiaanse Angelica Lacarbonara.
  • * Laat je verrassen door de creatieve hersenspinsels van het Fleur Creatief Team.
  • * Ontdek wat de Waalse Chantal Post in haar eigen regio uit haar mouw schudt, met het Fleur@Home Team.
  • * Maak kennis met de talenten van morgen : de studenten van de Luikse hogeschool La Reid.
  • * Bewonder diverse florale jurken en het fenomeen ‘land art’: florale kunst in de natuur.
  • * en zoveel meer…

 

PROMOOT JOUW BLOEMENZAAK OP CRYSTAL & FLOWERS

Om de bloemensector een hart onder riem te steken, krijgen floristen tijdens Fleuramour – Crystal & Flowers om hun bloemenwinkel te promoten met een bloemwerk van 2 x 2 x 2 meter. Interesse? Stuur als de bliksem een mail naar floregineel@me.com

 

DEMONSTRATIE GLASBLAZEN

Tijdens het evenement kan je ook een spectaculaire demonstratie glasblazen bijwonen. Bewonder dit uitzonderlijke proces van begin- tot (uniek) eindproduct. Deze show duurt 45 minuten en kost 6 euro per persoon, ter plaatse te betalen.


Persaccreditatie Fleuramour – Crystal & Flowers (20-22/04/2018)

Vul hieronder je contactgegevens in